Friday, July 3, 2009

kene 'tag' ?? a'aaa

auuwww!! terujanya...x sangka selalu gelak2 ja bila baca blog orang lain bila depa kena jawab tag..kali ni turn aku plak..aku di'tag' oleh.. cutie-home (psssttt..sebenaqnya aku x tau la nama dia..hehehe)
so.. aku pon layan.. memandangkan aku masih lagi 'cewi' @ 'kecewi' dalam berblog nih...


okeh aku mula ya...

1. Anda rasa anda hot? ~~ hot ker??

a'ah la tengah hottt sesangat nih..baru lepas makan durian.. kipas..kipas..



2. Upload gambar kegemaran anda.



3.Kenapa anda suke gambar ini?

gambar pertama aku suka sebab.. ramai yang tgok gambar ni kata aku kurus (dalam gambar je la kan..)

gambar kedua plak.. gambar akif (nak jugak anak teruna aku enteprem sama..) sebabnya..nampak chubby la budak nih..bulat teghenyeh plak tu..

4. Bila kali terakhir anda makan piza?

sedapnya pizza..pizza hut ke domino's pizza mana satu ekk??

pizza hut dah setahun x makan tau..susah la mr hubby x soka makan pizza..domino's pizza plak..x pernah jejak langsung..nnti la try, depa baru sebenaqnya dah lama buka satu outlet kat kristal point bayan baru nih...

5. Lagu terakhir yg anda dengar?

Aku wanita aku kaum hawa...ala lagu dato' ct nurhaliza..aku suka lagu tu..vangganya va..vaa..vaaa.. jadi wanita bila dengar lagu tu.. wahai kaum lelaki dengar la lagu tu selalu..hargailah kaum wanita..ceeewahhh!!

6. Apa yg anda sedang anda buat selain selesaikan tag ini?

sambil taip..sambil mengunyah.. sedap tul la kerepak beli kat bukit gedung nih..tp..kilangnya di alor staq..import tu..

7.Selain dari nama anda sendiri,anda suka dipanggil dengan nama apa?

Sayang..ewwaahhh.. banyak la ko pnya sayang.. aku suka ja nama mila nih.. pssttt nak tau dak.. mak aku pggil aku imi (nama manja nih....)

8.Tag lagi 6 org dgn hati yg terbuka tanpa rasa kekesalan.Sila lakukan kalau tak kena denda mandatori..



1. my sis

2. chukie

3. ayie

4. efamaira

5. lydia delia

6. atiqah

haaa..kau siap ada link lagi tu..so kalau x buat aku babapp nnti..

* Siapa no 1 kepada anda?

kakak ipaq aku la wei...

*Bagaimana pulak dengan no 4?

kawan 'maya' aku kenal masa sama2 fight untuk menang give away dari chomelcraft..

* Kata sesuatu tentang org no 5.

pandai menjahit..wei sapa nak beli nursing cover cariks la lydia nih..

* Bagaimana pulak dengan no 3.

sepupu sebelah mr hubby dan juga seorang cikgu.. ada talent nakjadi guru besaq ni weh..

* Siapakah org no 2?

my biras...iaitu isteri kepada adik ipar saya..juga seorang ibu kepada seorang puteri yang comel..

* Bagi pesanan anda untuk org no 6.

atiqah..buat tau..jangan tak buat.. kalau x buat x mo kawan..ngeh3...


tgok betapa xcitednya aku buat 'tag' sekejap ja dah siap...

so yang dah disebut-sebut namanya silalah buat...aku suka tau.. 'tag' lah lagi..

6 comments:

lil' felt keychain's home said...

hehehe.. awk la tuh..
adila name sy.. tp suka pakai cutie-home.. keh..keh..

mila said...

ooowwhh..adila...salam kenal...

Atiqah said...

okeh kak mila nnt tiqah wat..bru smpai ukm ni..hhuhuhu

efamaira said...

wahahaha.. kena tag.. aku suke aku suke.. wah suke ke.. nati aku wat ek.. hutang dulu..

mila said...

atiqah..buat tau..

mila said...

efa aku tau hang suka aku pon suka gak..boleh buat modal bila x dak idea nak update kann..kann..