Monday, July 27, 2009

hantaran untuk pertunangan..

hari tu aku ada citer yang aku dapat tempahan kan... haa.. ni la tempahan tu... tempahan hantaran pertunangan oleh member opis aku.. dia kata buat la apa pon.. so... aku pon buat la..

aku buat 1 tangkal besar, satu tangkal kecil dan 2 tangkal 3 bijik buah ja..


ini la hasil daripada tangan yang x berapa berseni..


sekali kotak aku bagi.. semuanya aku charge RM20 sahaja.. Alhamdulillah rezeki tu..
ada yang nak tempah.. boleh... bg tau le...ngeh3!
selingan sikit...

akif yang sangat comot.. baru balik dr b'day party anak kawan aku..
dah la idung menyet... pakai topeng mata tp ngan idung2 bertopeng...hahahahahaha..
aku kata: 2-3 hari nih tenet aku bengong la.. nak update pnya la susah.. nak melawat blog lain pon lagi susah... agak2nya bila la depa nak blok x bagi aku masuk blog ni ek??? hanya mereaka yang tau...
tggu la aku ada lappy sendiri nnti.. tp bila..tunggguuuuu!!!

6 comments:

Atiqah said...

wah cntik gak tu..ok la tu kak mila..menjadi pe..nmpk le de rupe buah...

taz said...

kreatifnya :)

PUTERA2PUTERI said...

salam mila...cantik la hantaran tu...bl2 leh la kak ieta tempah no...

mila said...

atiqah..
hasil dari kerastangan akak..hehehehe.

taz..
tks taz.. meh la kita tukaq link..

putera2puteri..
kak ieta, nak tempah boleh ja..
habaq la nnti..

efamaira said...

wey kretip ar ko.. ckp psl kena blok kan.. aku pun ade org komplen aku slalu men tenet time keja.. ade la ura2 tenet aku nak kena blok.. lantak la wey nak blok blok la.. ade aku kesah.. tp tu ar siang ari tak leh jenjalan ar cuci mate men tenet.. hek hek hek..

mila said...

efa...huhuhuhu
kita serupa..tp berbaza..hang ada tenet kat umah aku x dak lagi..sob..sob..