Thursday, July 2, 2009

hadiah give away..

aku dah dapat hadiah give away dari wannur tu.. cantik dan kreatif sangat..tq wannur..

yang hitam dan merah tu mmg menjadi pilihan aku...yang hijau tu hadiah misterinya..pon cantikkk sangat..aku suka sesangat...
anak dara x dak lagi...apa kata kalau aku pakai untuk aku sendiri...boleh..??
aku x kan bagi kat sapa2 hair clip nih..aku nak buat koleksi peribadi aku ja..

semalam buka posa makan kuih ja tp lupa plak nak snap gambaqnya..sahurnya pulak..semangat ja malam tu buat masak asam isi ikan apa ntah.. last2 x jaga pulok kul 0500 am.. sdar ja dah pukul 0645am..ngeh3...jawabnya aku x posa la ari nih... nasi tu jadi la bekal untuk hari nih..

b4 tidoq semalam layan citer katun...hampa besa dak tgok citer nih...

a'ahh..shaun the sheep..aku ngan akif kalau tengok citer nih x larat gelak ngan telatah kambing biri2 nih..lawak tul..tgok nih..


yang atas tu la ketua depa...

bro nih la..apa2 pon dia la yang akan jadi penyelamat..


muka confident ja.. semalam..

cerita pasai depa main bola guna sayur kobis.. tgok skill x bleh blah.. kalau nak tgok citer nih chanel 615 (disney chanel kot)..aku tgok time tu kul 1230am... tggu la malam nih mesti ada.. jom tgok...

4 comments:

Me-Mrs-Mum said...

for temporary Luqman dok ngan mak tam dia kat SP...tu la sedih berpisah ngan luqman ni....huhu....

yup!!pernah keja jabil ...napa mila?

Wan Anis Sorfina said...

u r so one funny mama!!!! sempat lagi amik gamba tuuuu ~

mila said...

wan...
tu arr.. umo tua..tp hati muda..suka sgt tengok kartun..

TiNiE said...

hi mila..just bloghopping from blog maya...tetiba baca n3 nih..my kids also sker tgk shaun da sheep nih..mmg kelakar...hahahaha