Tuesday, June 30, 2009

manjakuhappy give away..

stickey n3 ye kengkawan.. (update terbaru 30 june 09)
aku kata: x menang lah...tp tak pa x dak rezeki...len kali mungkin ada..

wahh.. belum pon tamat tarikh peraduan..dah dapat hadiah.. mak ammar announce peserta yang dapat penyertaan sebanyak 5 kali sudah layak mendapat hadiah ini...


emmmm... boleh la cube2 beli cloth diapers plak... baik betul hati mak ammar ni kann..kann..(ayat power nih..)


-------------------------------------------------------------------------------------------------

update terbaru dari blog manjakuhappy...dengan keperihatinan mama ammar yang baik hati itu..., hadiah untuk give away ini telah di tambah....iaitu...jeng..jeng..jeng...

leging strawberry cake... emmm...beshhhnyaaa.., aku kah yang bertuah itu...??!! tq mama ammar sbb tambah hadiah... kalau boleh tambah la lagi...ngeh3...sapa2 yang belum join tu..cepat2 la buat n3 @ jd followers... jangan lepaskan peluang ini...

kita tunggggguuuuu.....tgok la nnti siapa yang kena...!!!!!

------------------------------------------------------------------------------------------------



Give away lagiii... aku join lagiii... dan nak menang lagiiii..
kali nih dari mak ammar semperna birthday amar pada 19 june 2009...

HAPPY BELATED BIRTHDAY AMMAR!
sowy auntie lambat wish....




tp sebagai tanda ingatan, auntie nak join give away yang mak ammar buat ni..
pada sesiapa yang belum join..cepat2 la click pada gambar untuk sama2 menyertai dan mengetahui syarat dan peraturannya.. sangat mudah tau!

Good Luck untuk semua!

aku kata: jom ramai2 meriahkan give away dari mak ammar..


4 comments:

Me-Mrs-Mum said...

ISSHH...RAJIN LA MILA NI....MMG MINAT KRAF KOT...KALAU CT HAMPEH!! hehe...

mila said...

hi ct.. mila mmg minat craft.., tp yang nih orang nak bg free join je lah..

Atiqah said...

uih kak mila...join lg tuh..hehe..tiqah pun join gak..x de kejadah..ank pe x de lg gatai gak nk masuk contest..bnda cantk free lak tu x kn nk tgk je..hehe

mila said...

atiqah..tau tak pa... free tu yang penting kan..kan..