Friday, May 15, 2009

Nyum..nyum..

nak tau cerita tak??? hari ni saya ada jamuan makan sempena birthday my friend ni, dia pun ada blog gaks. Nyum..nyum.. mesti best ni, menunya ialah nasi hujan panas, ayam masak merah dan kerabu timun & nenas. Ada lagi..., kek untuk bday girlz, puding soya yang saya sendiri buat tau (mesti la sedap kan..kan...), muffin & satu lagi tak tau nama la tp sedap gak yang dibuat oleh boss saya yang sangat sempoi tu..., minumannya air sirap je pun..tp percayalah mesti sedap.


Apa pun nak ucapkan eppy besday to zana.

Selamat menjamu selera semua....


4 comments:

Me-Mrs-Mum said...

hai...salam kenal...saya CT...
nak tanya ckit...camna ek awak boleh link my blog?padahal address tu org tertentu ja tahu...btw,tak kisah pon...just nak tahu ja...

sekali lagi...salam perkenalan...

mila said...

hai ct, sebenarnya saya dulu silent reader awak bila awak dh tukar add saya try cari jugak awak pnya blog tu... last2 dh jmpa..tu yg saya linkkan awak di blog saya..
sy pon pernah jmpa awak tp segan nak tugur la...salam kenal...

moMMy yaSMin said...

ya betullllllllll sedap betui laaa nasik tu smpai suma ala² nak terlena

Me-Mrs-Mum said...

eh!!kalau saya tak klik comment box awak ni mesti saya xtahu yg awak reply comment saya tu...napa tak reply kat my blog?

oh!ye ke??mesti awak jumpa kat norsham blogspotkan?? sbb dia je yg ada link...mals nak soh delete....karang nyusahkan dia plak...

eh!!betulke pernah jumpa?bestnyer....kat mana?napa tak tegur?oh!betulla...kalau tegur,nnt saya tak kenal pulak....xpa now,saya dah kenal...