Wednesday, October 14, 2009

Kenapa nih..??

tadi lunch aku bergumbira sakan makan x hengat.. aku 'n' the geng's buat makan2 sempena birthday 2 orang geng kami yang jatuh pada bulan 10 nih..

tetiba, tadi balik dari surau dapat satu call dari klinik kesihatan bayan lepas..huhuhu
sok kena p klinik lagi dan ambik darah lagi..
syusyah hati la..
kena p pagi sekali, petang dan malam... menurut kata nurse tu bacaan test yang dibuat ari tu tinggi..
ada x sapa2 yang pernah kena camnih masa preggy..
share la ngan aku skit..
dah la tadi aku pulun makan nasi... sib baik aku x lalu nak makan kek... kalau x???
sendiri mau ingat la.....

camna nih... :(

7 comments:

amie salmi said...

susah gak nak cakap..kadand2 pembawak budak jer..sok lepas salin ilang benda tu..
tu yang kmie dengaq la..p la test tgok..tak yah la susah ati..
tace care k..

mila said...

kak mie..
makacehhh...

Jieda said...

tahniah.tgh pegnant rupanya mila ni ye.masa saya pregnant anak no 2,saya ada masalah kencing manis tapi tak berapa kuat la.saya pun kena gitu jugak.amik darah sampai 4 kali huhuhu.

viruspadu said...

tula

kita kena gak masa peknen nisa dulu

kena kontrol makan je kot, jgn amik manis2 sehari sebelum test / checkup hiks

mila said...

jieda..
tu la pasai... asyik makan ja x hengat pasai kesihatan..makaceehh ye..!!

hi vp..
wah...wah.. syoknya vp komen kat blog saya...
terujanya..
tu la saya ni hantu nasi..
nak kata suka air manis2 x juga..
agaknya pasai makan nasi banyak sangat kot...
tq vp sudi jenguk..
jenguk2 la selalu..

Me-Mrs-Mum said...

baru tau mila pregnant....congratesss....

jgn susah hati sangat....lek arrr...nnt blood pressure naik pulak...:-)

mila said...

me-mrs-mum,
tq cik ct...
awak x nak cuba lain ke??
jom la join saya..