Thursday, October 15, 2009

contest si comel berbaju raya...

(stickey n3, n3 baru ada di bawah ya..)

Me nak join contest nih ha... mana taukan.. rezeki akif..
pada yang ada anak or anak sedare pon cepat2 la join.. kang kalau me yang menang..haaa... jangan nyesal sudah...

okeh.. x mau la melalut pepanjang.. baca je cara, syarat dan hadiah2 yang ditawarkan tu...


Cara Penyertaan
Pertandingan dibahagikan kepada Kategori A (Boys) dan Kategori B (Girls)
-Pertandingan dibahagikan kepada dua fasa:
-Fasa 1: 23 September 2009 – 15 Oktober 2009 - Semua peserta submit gambar Si Comel Berbaju Raya.
-Fasa 2: 16 Oktober 2009 – 31 Oktober 2009 - Top Ten akan dipilih. Pemenang akan dipilih berdasarkan undian.

Syarat Penyertaan
-Jadi Follower BabyIbu dan add BabyIbu dalam bloglist anda
-Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini
-Membuat entri mengenai contest ini diblog anda
-Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda berbaju raya (berbaju raya = baju kurung/baju melayu)
-Sila nyatakan nama si comel dan umurnya
-Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke BabyIbu dan semua sponsor (no link back will be disqualified)
-Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini.
-Klik sini untuk Q &A

Hadiah

Bagi Kategori A:

Hadiah Pertama
-Casual Meg daripada Gin & Jacqie
-120 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online
-RM30 Gift Card daripada leanalittleshop
Hadiah Kedua
-Reversible gemstone ring imported from US daripada TH
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-80 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online
Hadiah Ketiga
-Eyeko: Silver shopper (imported from UK) daripada Mia
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-40 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online
Bagi Kategori B:
Hadiah Pertama
-Colorful Sally daripada Gin & Jacqie-Pretty Birdie Earrings daripada Niko
-120 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online
-RM30 Gift Card daripada leanalittleshop
Hadiah Kedua
-Reversible gemstone ring imported from US daripada TH
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-80 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online
Hadiah Ketiga
-Eyeko badges and postcard set (imported from UK) daripada Mia
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
Hadiah Misteri
Terdapat hadiah misteri khas untuk referrer terbanyak sepanjang
tempoh contest (diadili guna Google Analytics)..more info
Sebarang pertanyaan boleh tinggalkan di ruangan komen..so mehla ramai-ramai sertai..
P/s: Jutaan terima kasih kepada sponsors kita..
-TH
-Mia
haa.. sponsor harusdi besarkan fontnya sebagai tanda terima kasih..
okeh, dah paham.. kalau paham..apa lagi..
ni gambaq yang me pertaruhkan..
Nama : Muhammad Naufal Akif Bin Ramzi
Umur : 2 Tahun 7 Bulan
Mudah2an rezeki akif..

3 comments:

amie salmi said...

nak join gak..tapi..klu join masuk karang akiff lah kalah..kui..kui...tak pa bagi akif dulu masuk yer...
mak lang doakan yer untuk akif supaya bolot sume adiah tu ekkk...pastu kongsi ngan amsyar n Qaseh..setuju dak???ha..ha...

mila said...

amie salmi.. a'ah.. jangan masuk tau nnti akif kalah.. dah la baby qaseh pnya comeiii.. kalau baby qaseh yang masuk... juri dah x nampak akif nnti...

azzamoro said...

good luck for this contest..:)