Saturday, September 19, 2009

kad raye lagi..

cam biasa la.. e-kad yg di publish di blog masing2..

dari efa... kad yang dia post kat aku x sampai pon.. tp x pa sib baik ada e-kad nih..
efa..,
tu la ko syok sangat dengan kad glam ko tu.. kan dah lambat sampai..
takpa2 aku ttp tggu kad glam hang tu..

yang nih plak dari lydia..
punya la susah aku nak ngambik kad nih dari umah si lydia nih..
sib baik aku boring yang terlampau hari ini..
maka aku pon syusyah payah print screen dan dapek pon kad ekau nih..
asal click copy ja.. 'haa! nak buat apa tu??'
aku bukan nak curik karya hang tu.. aku cuma nak tempek e-kad dari hang ni ha..
sorry ekkk!!

Dengan Ingatan Tulus Ikhlas..
Maaf Zahir & Batin!!

nak balik dah nie...
bersua kembali bersama saya ziefi mila dalam rancangan
'ucapan dendang perantau..'

Wassalam.



2 comments:

LyDia DeLia said...

wakakaka..jangan marah bebb..awat tak mintak kat aku jee..aku leh je bg kat ang siap poskan kat umah agikk..hahahaha..

mila said...

x marah aih.. cek suka ja..